Långsam WordPress sajt

Varför blir WordPress långsam och får långsam uppladdning? Vi hjälper dig att lyckas på Facebook, Twitter, TikTok, Instagram och andra digitala kanaler.

Varför blir WordPress sajt långsam?.

Är WordPress enkelt?

WordPress var ett enkelt verktyg från början men ju fler som använder den desto fler vill ha nya funktioner och möjligheter. Det är förståeligt, man vill att ett program/verktyg ska utvecklas annars blir det tråkigt och omodernt. Men jag tycker det är skillnad på att utveckla bra tillägg som ger ett mervärde än göra för mycket design eller ”förenkla” designen så hela sajten blir tung.

Vissa tillägg som Visual Composer förenklar arbetet för utvecklaren som ska göra iordning webbsajten men användaren blir lurad med att tro det blir enkelt. För att göra nya sidor och inlägg går det trögt med ”drag-and-drop”, den lägger också till mycket onödiga koder och script som i slutändan gör laddtiden onödig lång.

Besökarens önskemål

En besökares främsta önskemål är att få information på så kort tid som möjligt.
En besökare orkar inte/hinner inte sitta och titta på ett bildspel.

Försök istället att uppdatera bilderna oftare, ta bort onödig design – sidorna kan se snygga ut utan. Ibland är det enklare (och billigare) att börja om från början, ta hjälp av någon som kan göra hemsidor men kom ihåg att förmedla att du vill ha en enkel, responsiv och snabb sajt utan onödiga tillägg.

Här är tips på hur du kan snabba upp wordpress:
https://tekniksmart.se/langsam-hemsida-basta-tipsen-for-att-snabba-upp-din-wordpress-sajt/
http://www.wordpressguider.se/snabba-upp-wordpress-en-fallstudie-med-wordpressguider-se/

Sociala Medier

Varför ska du använda Sociala forum? Läs mer

Besökare

Hur ska du bemöta dina besökare på sociala forum?

Bra information

Sociala forum ökar trafiken och trovärdighet.

wordpress, web, design-581849.jpg

Behöver du hjälp?