Tips För seo

Tips och trix för SEO så du rankas högre på Googles sökresultat? Vi hjälper dig att lyckas på Facebook, Twitter, TikTok, Instagram och andra digitala kanaler.

Bra tips för sökmotoroptimering

Vilka sökord ska vara i fokus?

Det är viktigt att alltid tänka på vilka ord som folk söker på. Hur de ska formuleras på rätt sätt till rätt sorts målgrupp, de bör dessutom varieras för att bredda söket. Och kom ihåg, bättre att koncentrera sig på sökorden än att hur de rankas se http://www.inc.com/aaron-aders/new-rules-for-seo-success-in-2013.html Bra sammanfattning om SEO finns på: http://www.lindqvist.com/sju-texter-som-paverkar-din-sidas-google-trafik/#

Onpage & offpage optimering

Det viktigaste inom SEO är att hemsidan är Onpage-optimerad! När du bygger en hemsida så ska den innehålla rubriker – headings (H1, H2, H3) och text till varje rubrik. Textstycken ska vara på ca 300 ord för varje rubrik. En text ska innehålla relevans, vara lätt att läsa och innehålla sökorden du vill optimera. När du skriver texter till hemsidan, tänka att en skolelev i 8:an ska förstå innehållet. “Tala med bönder på bönders vis” det gillar Google.

Seo

Varför ska du använda optimera hemsidan?

Google

Hur ska du bemöta dina besökare på sociala forum?

Bra information

Sökmotoroptimering ökar trafiken på Google.

tips-for-seo.jpg

Behöver du hjälp?